Kosketusnäytölliset mittaristot ovat pystysuora 8-tuumainen V80 ja vaakasuora 8,8-tuumainen H88. Myös ohjaustangon kytkimet on uusittu ja käytössä on uusi liitettävyysyksikkö, Connectivity Unit.

KTM:n uusi 8,8 tuuman vaakasuora tft-näyttö.

KTM:n uusi 8,8 tuuman vaakasuora tft-näyttö.

1280 x 720 pikselin TFT-mittaristossa on uusi kosketusnäyttö, jossa on heijastusta, sormenjälkiä ja häikäisyä ehkäisevät pinnoitteet. Näiden ansiosta näyttö on selkeä kaikista kulmista katsottaessa. Tämä yhdessä 256 000 värin toiston (aiempaan 65 000 väriin verrattuna) kanssa, takaa mittariston toimivuuden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kosketusnäyttöä voi käyttää myös hanskat kädessä. Kosketusnäytön pikakuvakkeet vähentävät erillisten kytkimien, kuten kahvalämmittimien, penkinlämmittimen ja sumuvalojen kytkimien tarvetta (mallista riippuen).

Näyttö tarjoaa myös enemmän mahdollisuuksia. Voit valita esimerkiksi jaetun näytön toiminnon, jossa on viisi erilaista vaihtoehtoa. Voit valita näistä viidestä valmiiksi asetetusta näyttövaihtoehdosta vakionopeudensäätimen, karttanavigoinnin, telemetrian, suosikit tai musiikin sekä pelkistetyn näkymän.

Vasemman puolen uudet painikkeet. Toivottavasti ne ovat yhtä selkeät käyttää kuin KTM:n nykyversiot.

Vasemman puolen uudet painikkeet. Toivottavasti ne ovat yhtä selkeät käyttää kuin KTM:n nykyversiot.

Myös ohjaustangon kytkimiä on päivitetty ja optimoitu. Ne sisältävät erillisen ajotilapainikkeen, uuden viisitoimisen joystickin ja takaisin-painikkeen, uudet vakionopeudensäätimen painikkeet, uuden automaattinen/manuaalinen (A/M) -painikkeen AMT-malleille, valokatkaisimen ja virtakytkimen sekä uudet lapapainikkeet malleille, joita ei ole varustettu AMT:llä. Painikkeet ovat myös taustavalaistuja, ja niiden grafiikat on sijoitettu optimaalisesti ja loogisesti, jotta ne ovat helposti löydettävissä kaikissa ajo-olosuhteissa.

Pyörän liitettävyys-yksikköön on nyt lisätty Offline-karttanavigointi. Se mahdollistaa reaaliaikaisen navigoinnin ilman tarvetta yhdistää puhelimeen. Tämä mahdollistaa aktiivisen reittiohjauksen, reittien suunnittelun, A-B-reitit, valmiiksi ohjelmoidut kiinnostavat kohteet jne.

Oikean puolen katkaisimet.

Oikean puolen katkaisimet.

Connectivity Unit on päivitetty versioon CCU3.0. Siinä on 32 GB tallennustilaa ja 3 GB RAM-muistia, ja se käyttää Android Automotive -käyttöjärjestelmää. Tämä mahdollistaa IoT-yhteyden eSimin, GPS-antennin, Bluetoothin ja Wi-Fin avulla.

CCU3.0 takaa sujuvan yhteyden älypuhelimeen jokaisella käynnistyksellä, jolloin kuljettaja voi jatkaa musiikkisovelluksen käyttöä (albumin kansikuva näytöllä) ja samaan aikaan käyttää puhelimen yhteystietoluetteloa suoraan jaetulta näytöltä.

Rikkana rokassa on moottoripyörän toimintojen ja ominaisuuksien päivittämisen helpottuminen sen elinkaaren aikana, samalla tavoin kuin monissa muissa kulutuselektroniikkatuotteissa. Aluksi päivitykset tehdään KTM-jälleenmyyjän kautta, mutta tulevaisuudessa myös langattomasti suoraan moottoripyörään.

KTM:n uusi 8,8 tuuman tft-naytto.

KTM:n uusi 8,8 tuuman tft-naytto.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • - Uusi yksikkö mahdollistaa sovellusten suoratoiston näytölle
  • - Tulevaisuuden Over-the-Air -päivitysten mahdollisuus
  • - 32 GB tallennustilaa ja 3 GB muistia
  • - IoT
  • - eSim
  • - GPS
  • - Bluetooth
  • - Wi-Fi
  • - Android Automotive -käyttöjärjestelmä
  • - Eri kohteista tulevien äänenvoimakkuuksien säätö

 

KTM:n uusi TFT-mittaristo avaa oven uuden sukupolven premium-elektroniikkaan. Uusi TFT-mittaristo on aluksi saatavilla tulevissa KTM premium-malleissa. Lisätietoja saat osoitteesta KTM.com.

Aiheesta aiemmin:

KESKIVIIKKO 9.10.2024 09:02

KTM paljasti automatisoidun manuaalivaihteistonsa saloja – odotettavissa poikkeava vaihdekaavio

KESKIVIIKKO 2.10.2024 09:37

KTM isosti mukana EICMA:ssa: luvassa automatisoituja manuaalivaihteistoja ja huippuluokan tutkateknologiaa sekä massiivisia näyttöjä

KESKIVIIKKO 25.9.2024 11:10

Boschilta kuusi uutta tutkapohjaista turvateknologiaa: KTM ottaa ensimmäisenä käyttöön uudessa mallissaan

SUNNUNTAI 15.9.2024 08:34

KTM:n emoyhtiö Pierer Mobility ilmoitti lisäirtisanomisista ja tuotannon supistamisista moottoripyörämyynnin ontuessa

KTM:n uusi 8,8 tuuman TFT-mittaristo.

KTM:n uusi 8,8 tuuman TFT-mittaristo.