Troy Lee Designs tiedotti eilen 31. heinäkuuta merkittävästä muutoksesta omistuspohjassaan. Se jatkaa itsenäisenä yrityksenä, kun Troy Lee osti takaisin perustamansa yrityksen. Kauppa merkitsee uutta askelta ikoniselle brändille. 

Uusi omistajuus merkitsee uutta mallistoa syksylle 2024 sekä uusiutunutta energiaa sen jälkeenkin. Yritys on sitoutunut vahvistamaan asemaansa polkupyörä-, moottoripyörä- ja motocross-kypäröiden sekä teknisten asujen ja varusteiden markkinoilla. Lisäinvestoinnit mahdollistavat poikkeuksellisten tuotteiden, mukaan lukien kypäröiden, teknisten apuvälineiden, suojavarusteiden ja urheiluvaatteiden tuottamisen jälleenmyyjille, jakelijoille, kuluttajille ja harrastajille.

Troy Lee, yrityksen perustaja ja nimenkantaja, jatkaa olennaisessa roolissa yrityksen hallituksen puheenjohtajana, strategisena brändineuvonantajana sekä tunnetun design studion johtajana.

– Olen äärimmäisen innostunut brändistämme ja tulevaisuudestamme. Vahvan johtajuuden ja omistautuneiden kumppaneiden kanssa olen innoissani siitä, mitä edessä päin on. Rauhaa ja wheelieitä, Troy Lee totesi.

– Viimeisen 9 kuukauden aikana olemme saaneet arvokasta tukea 2 Ride:lta ja olemme rakentaneet vankan alustan. Itsenäisenä yrityksenä meillä on nyt välineet kasvaa ja vapauttaa Troy Lee Designs -brändin täysi potentiaali, kertoi puolestaan Troy Lee Designs'in pääjohtaja Jon-Erik Burleson.

Troy Lee Designs tunnetaan laadustaan ja huippuosaamisestaan kypäröiden, teknisten asujen ja suojavarusteiden sekä urheiluvaatteiden valmistajana. Alunperin se sai kuuluisuutta huippukuljettajille tekemistää uniikeista kypärämaalauksista, jotka saivat innoituksensa sen kuuluisasta design studiosta.

Lähde: Motorsports Newswire.