Mikäli pyörässä ei ole valmiiksi olemassa sähköllä lämpiäviä kahvoja, jälkiasennus voi ainakin omatoimisesti olla hankalaa, ja tarvikkeet tietysti myös maksavat jonkin verran.
Käytössä sähkökahvojen ongelma on, että ne lämmittävät vain kämmenen sisäpintaa, ei lainkaan kämmenen ulkopintaa, joka kuitenkin on se, jota ajoviima ja / tai sade viilentävät.
Sähköttömienkin käsineitten valmistajat ovat pohtineet kämmenten selkäpinnan jäähtymisen ongelmaa, ja tarjolla on esimerkiksi kaksilla sisäaukoilla varustettuja hanskoja. Niissä voi kylmillä keleillä laittaa kätensä sisempään aukkoon, jolloin käden ulkopinnalle tulee kaksinkertainen lämpöeriste.
Ne toimivat tietenkin tiettyyn kylmyysrajaan asti, ja jos ne ovat vedenpitävät, myös sateella.
Lämpökahvojen toiminta saattaa myös vaikuttaa syys- tai talviajohanskojen vedenpitävyyteen. Hengittävät kankaat toimivat siten, että ne päästävät pienempitiheyksiset vesimolekyylit (hikoilun) ulos ja pitävät suurimolekyylisemmän veden kuten sateen ulkopuolella. Lämpökahvat saattavat lämmittää vesimolekyylejä hanskan ympärillä pienentäen niiden kokoa ja voivat siten muuttaa materiaalin käyttäytymisen. Kosteus hanskojen sisällä kasvaa ja kylmyys uhkaa sormia.
Keisin lämpökäsineissä on mikromonikuituteknologiaa, joka tuottaa luotettavaa ja tasaista lämpöä käden ympäri ja silti mahdollistaa käden liikkumisen ja tuntuman. Molemmat ovat oleellisia hyvän ajettavuuden säilyttämiseksi talviolosuhteissa.
Keis valmistaa lämpiäviä sisä- ja päällykäsineitä, jotka kytketään kaapelilla ajoneuvon akkuun tai adapterilla 12 voltin pistokkeeseen ("tupakansytytinpistokkeeseen").
X800i ja X900 päällikäsineissä on helposti käytettävät lämmönsäätimet, joten kuljettava voi säätää lämpötilaa ajon aikana. Niissä on myös vedenpitävät ja hengittävät sisävuoret.
X900:n saa lisävarusteena ladattavan akun, joka sopii hihankäänteeseen. X800i:ssä ja feX800i:ssä puolestaan on rystyssuojat.
Keisin tuotteista lisää täältä. Myös monet muut yritykset, kuten esimerkiksi Richa, valmistavat sähköllä lämpiäviä hanskoja.
Sähköhanskojen huono puoli on tietysti erillisen virransyötön tarve. Toisaalta ne pitävät kädet lämpiminä paljon kylmemmissä keleissä kuin lämpökahvat.