Cardo ja Insta360 kertovat tähdänneensä helppoon toimintakameran ja kypäräpuhelimen synkronointiin sekä kristallinkirkkaaseen kommunikaatioon laitteiden välillä. Samalla tarve erillisiin audiotallennusjärjestelmiin poistuu.

Kuten kumppanukset kertoivat, ratkaisu sopii sekä maanteillä ajoon että offroadiin heille, jotka haluavat tallentaa ja jakaa ajomatkojaan ja niiden tunnelmia.

Yritykset julkistivat kumppanuutensa BMW:n Motorrad -päivillä, missä ne demonstroivat sitä, miten laitteet toimivat keskenään.

Natiiviyhteensopivia laitteita ovat 8K-kuvajälkeen pystyvä Insta360 X4 ja tekoälyllä vahvistettu Insta360 Ace Pro. Homman pitäisi toimia niin helposti, että asennetaan kamera pyörään tai kypärään, kytketään Cardon kypäräpuhelinsettiin virta päälle, ja seuraavaksi paritetaan laitteet keskenään. Sen jälkeen audio ja video tallentuvat yhtenä.

Ja se on todella kätevää, koska silloin voi tallentaa omat autenttiset kommenttinsa tai puhemuistiinpanonsa mukaan videolle saman tien helpommin kuin koskaan aiemmin.

Lisätietoja: Insta360 täältä ja Cardo Systems täältä.

Insta360:n kameroiden ja Cardon kypäräpuhelinten yhteiskäyttö sujuu helposti.

Insta360:n kameroiden ja Cardon kypäräpuhelinten yhteiskäyttö sujuu helposti.