Hynynen perusti järjestön Reissumies Hynyne ry, jonka puitteissa lähti suorittamaan Good Will Biker -nimellä urakkaa tavoitteenaan nostaa tietoisuuteen kiusattujen jälkihuollon puute. Hän oli itse lapsena kokenut rankkaa koulukiusaamista muutettuaan pääkaupunkiseudulle pieneltä paikkakunnalta. Hän onnistui selviämään järjestelmällisestä kurjasta kohtelusta päivä kerrallaan löytämänsä kamppailulajiharrastuksien avulla.
Työelämään siirryttyään Hynynen saavutti onnistumisen kokemuksia erityisesti yrittäjänä eikä epäillyt heittäytyä uuteen luottaen itseensä.
Kiusattu kokee tulevaisuuden mahdollisuuksien murskautuvan itsetunnon romuttuessa. Kiusattujen itsetunnon uudelleen rakentamiseen ei myöskään kanavoida erityistä tukea, mikä myös ilmiötä tutkineet yliopistotutkijat vahvistivat asian kysyttäessä. Hynynen otti tämän sydämen asiaksi. Goodwillbiker-hankkeen mottona olikin lause ”Sulla on kykyjä”.
Hynynen halusi omalla esimerkillään kannustaa muita kiusattuja; jos hän aiempana kiusattuna kykenee tällaiseen poikkeukselliseen suoritukseen, niin myös kuka tahansa pystyy saavuttamaan elämässä mitä vain – meissä kaikissa on kykyjä!
Toukokuun lopulla Hynynen oli suorittamassa 10/10 -etappia eli 10000 mailia kymmenessä vuorokaudessa Puolassa, kun hän joutui nokkakolariin henkilöauton kanssa. Pyörä vaurioitui mutta ajaja selvisi silloin säikähdyksellä. Lastensa kanssa lomailtuaan, Hynynen lähti takaisin tien päälle.
Alkuperäisessä visiossaan viime syksynä Hynynen ajatteli voivansa ajaa etapit ilman muita velvollisuuksia. Hän ajatteli, että pystyy löytämään sponsorit toteuttaakseen ajot ilman taloudellisia yrittäjän huolia. Tämä ei kuitenkaan toteutunut, vaan vahvasti työntekoon ja asioiden loppuun viemiseen sitoutunut Hynynen joutui ajojen rinnalla edelleen hoitamaan yrityksiensä asioita.
Kohtalokasta viimeistä etappia - SS5000K, viisituhatta kilometriä kolmessa vuorokaudessa - vaikeutti jo alussa sattunut rengasrikko, joka verotti ajoaikaa monella tunnilla. Krooninen väsymys ja tasainen puurtaminen koituivat kohtaloksi Nurmijärven kohdalla kolmostiellä pitkän suoran päätteeksi.
Ensiapu saapui turmapaikalle yhdeksässä minuutissa ja he saivat Hynysen elvytettyä.
Onnettomuudessa hän oli saanut useita vakavia vammoja päähänsä. Hän taisteli viikon ajan Töölön sairaalan teho-osastolla henkensä puolesta, mutta menetti taistelun perjantaina 14.7., jolloin hoidosta vastaavat joutuivat toteamaan, että toivo selviytymisestä oli mennyttä. Toni Hynynen menehtyi aamulla 17.7.2017, 33-vuotiaana.
Tonia jää kaipaamaan kaksi lasta ja läheiset.
Saku Tihveräinen, Tonin isoveli
Saliven Gustavsson, Good Will Bikerin tiedottaja
Aiheesta aiemmin: Good Will Biker Toni Hynynen menehtyi - Topi Rautjoki kiertää Euroopan, ettei Tonin työ lasten ja nuorten auttamiseksi jäisi unohduksiin