Super Cruiser perustuu Buellin 1190 cm3 -moottoriin, jonka teho on 175 hevosvoimaa.  Super Cruiser tulee markkinoille ensi keväänä, ja on taatusti tehonnälkäisten cruiseri- ja Buell-fanien odotuslistan kärjessä.

Odotukset pyörän suhteen ovat varmasti kovat, ja sen tietää Buell'kin. 

Pyörä esiteltiin ensi kerran vuoden 2023 alussa Daytona Bike Weekillä. Esituotantoversio oli samassa tapahtumassa nähtävissä tämän vuoden puolella.

Cruiser-versiota on muutettu perus-Buellista. Vanteet ovat 17-tuumaiset, ja pyörä painaa ainoastaan 204 kg. Tässäpä onkin suurin piirtein kaikki, mitä Super Cruiserista tällä hetkellä tiedetään.

Paitsi, että Buell tiedotti juuri tällä viikolla, että se on ryhtynyt yhteistyöhön iskunvaimenninvalmistaja Fox Factoryn kanssa ja pyytänyt tätä kehittämään huippuluokan moottoripyörän jousituksen uuteen Super Cruiseriin. Tarkempia detaljeja ei ole kerrottu.

Yhdysvalloissa Super Cruiserin pystyy jo ennakkovaraamaan 23 900 taalan hintaan, varausrahan suuruus on 1000 dollaria. Ennakkovaraajan etu on voimassa 12. marraskuuta asti, sen jälkeen Buell Super Cruiserin hinta pompsahtaa 25 900 dollariin.

Buell kertoi aiemmin, että sillä on jo 110 miljoonan euron edestä ennakkotilauksia Super Cruiserille. 

Buellin sivuille pääset tästä.  

Aiheesta aiemmin:

MAANANTAI 25.12.2023 09:18

Tämä Super Cruiser -konsepti myy kuin häkää – ennakkotilauksia jo yli 110 miljoonan euron edestä