Enduron SM-sarjan tuore suomenmestari Eemil Pohjola kaatui viime viikonloppuna ajetussa SM-Enduron päätöskisassa ja tutkimuksissa on löytynyt murtumia. Pohjolan kausi päättyi valitettavaan loukkaantumiseen juuri ennen ISDE-kisaa. Moottoriliitto toivoo Eemil Pohjolalle pikaista toipumista.

Eetu Puhakainen lähtee edustamaan Suomea International Six Days Enduro kilpailuun osana Suomen joukkuetta. Puhakainen oli hyvä valinta joukkueeseen. Hän on ollut edustamassa Suomea kyseisessä kisassa vuonna 2021. International Six Days Enduro on legendaarinen ja rankka kilpailu, joka järjestetään nyt 98. kerran. Korkean profiilin kilpailu antaa kaikille kilpailijoille hyvää kokemusta ja on hieno näytön paikka kansainväliselle uralle.

Suomen maajoukkuekokoonpano on nyt toivottavasti lopullinen. Espanjaan ovat lähdössä Hermanni Haljala, Samuli Puhakainen, Albert Juhola ja viimeisimpänä lisäyksenä Eetu Puhakainen. Nuorten ja naisten joukkueita ei tänä vuonna kisaan lähde.

NOCO FIM 6DAYS -kilpailu järjestetään tänä vuonna Galiciassa ja Silledassa. Kilpailu ylittää usean maakunnan Espanjassa kuuden päivän aikana. Pontevedran maakunta isännöi suurimman osan testeistä ja reiteistä 14.–19. lokakuuta. Kilpailun päämaja ja varikko sijaitsevat Silledassa, joka kokoaa yhteen 600 urheilijaa 30 maata kaikilta mantereilta.

Vuonna 2022 Ranskasta Hermanni Haljala, Roni Kytönen ja Samuli Puhakainen toivat nuorten joukkueena Suomeen hopeaa!

Lisätietoja tapahtumasta löydät verkkosivuilta: NOCO FIM 6DAYS https://fim-isde.com/

Facebook: https://www.facebook.com/FIMISDE

Instagram: https://www.instagram.com/fim_isde/

Maajoukkueen Facebook: https://www.facebook.com/sixdaysenduroteamfinland

Pistä tilit seurantaan ja kannusta suomalaiset menestykseen Espanjassa!