Kuten aloituskuvasta näkyy, ainakin vielä kolmikko kiistelee sulassa sovussa siitä, kuka on paras. Kyseessä on kisa siitä, kuka kolmesta rakentaa hienoimman pyörän.

Youtube on täynnä kaikenlaista mielenkiintoista tavaraa, ja tämä ei välttämättä ole tylsimmästä päästä. Paul Sr on tuttu myös teeveestä Orange County Choppersista (OCC) jo vuosikymmenten takaa. Sean Bikes and Beardsista ja Craig Bearded Mechanic'sista taas pyörittävät Youtube-kanavia ja ovat omanlaisiaan tähtiä.

Kolmikko kokoontuu oheisella videolla pohtimaan kisaa ja sen perussääntöjä ja homman toteuttamista Floridaan Paul Seniorin OCC:n huomaan. Videon ovat julkaisseet sekä Sean että Craig, ja se on tulossa myös OCC:n Youtube-sivustolle. Tätä kirjoitettaessa sitä ei vielä löytynyt sieltä, mutta ehkäpä se lisätään sinne muodikkaasti myöhässä.

Craig kiertää julkaisemassaan videossa paljolti OCC:n myymälää ja rakentelutiloja ja tarkastelee huolellisesti ja vahvasti ihaillen kaikkia sen työkaluja ja koneita.

Sean ja Craig löytävät yhden OCC:n chopperin kadunvarresta ja laittavat sen videolla monenlaisten kommellusten jälkeen käyntiin.

Vasemmalta: Bikes et Beardsin Sean, OCC:n Paul Sr ja Bearded Mechanicin Craig. Tunnelma vaikuttaa lupaavan hauskalta.

Vasemmalta: Bikes et Beardsin Sean, OCC:n Paul Sr ja Bearded Mechanicin Craig. Tunnelma vaikuttaa lupaavan hauskalta.

Kisarakentamisen aikataulu on selkeä: OCC järjestää Fiestan kahden kuukauden kuluttua, joten siihen mennessä pyörät pitäisi saada valmiiksi.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Sean ei varsinaisesti ole mikään prätkien rakentelija, ja vaikka Craig on kokenut mekaanikko, ei hänkään ole koskaan tehnyt pyörää tyhjästä, toteaa Rideapart.

Täten miesten suunnitelmana on käyttää alkiona olemassa olevaa moottoripyörää ja rakentaa siitä jotain haluamaansa. 

Tarkoituksena on, että kaikilla kolmella Youtube-kanavalla julkistetaan katsojille pian kysely, mistä maanosasta he haluavat, että peruspyörä pitäisi hankkia. Sean kertoi toivovansa tarpeeksi monen katsojan käskevän Paul Senioria käyttämään japanilaista pyörää vain, jotta tämä joutuisi pois mukavuusalueeltaan. Nähtäväksi jää, mitä todellisuudessa tapahtuu.

Kaikki kolme YouTuberia rakentavat pyöriä tässä haasteessa, ja kaikki tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja ja videoita julkaistaan ​​epäilemättä Fiestaa edeltävien viikkojen ja kuukausien aikana.

Alla näkyvän videon voit katsoa myös täällä. Craigin, Bearded Mechanicin Youtube-kanavan löydät täältä ja Seanin Bikes & Beards -kanavan täältä. OCC:n Youtubevideot näet täältä.

Aiheesta aiemmin:

TORSTAI 29.12.2022 10:35

Päivän video: näin kootaan tehdaspakkauksessaan 41 vuotta Ruususen unta viettänyt Yamaha SR 500

TORSTAI 17.2.2022 09:01

Päivän video: Entä kun unelmiesi käytetyn Harrikan moottori onkin jotakin aivan erityistä?

TIISTAI 28.12.2021 12:10

Päivän video: millainen ajettava on Orange County Chopperin valmistama 80 000 taalan moottoripyörä?

MAANANTAI 22.3.2021 08:56

Päivän video: hyvä syy hankkia moottoripyörä – sillähän voi käyttää generaattoria sähkökatkojen aikana

KESKIVIIKKO 16.1.2019 10:32

American Chopperin uusi tuotantokausi alkaa helmikuussa Discoveryllä - pysyykö Teutulien sopu tällä kertaa?

LAUANTAI 3.11.2018 13:30

Paul Teutul Seniorin uudet moottoripyöräkuviot