Ulkomailla aikaisemmin Espanjan ESBK-sarjan SSP300 -luokassa ajanut Juho ottaa nyt SM-sarjan päättymisen jälkeen seuraavan askeleen urallaan ja lähtee kokeilemaan vauhtiaan todella kovaan seuraan, sillä onhan sumujen saarten sarja rankattu yleisesti maailman toiseksi kovimmaksi.

Haaste on kova, mutta Juho on intoa täynnä kuin ilmapallo: ”Onhan tää nyt huikeaa päästä ajamaan tuollaiseen paikkaan. Katsojia on kymmeniä tuhansia ja Britit ovat todella prätkähullua kansaa. Olen katsellut videoita kisoista ja meininki on todella huikeaa. Olen myös ajanut konsolipelillä rataa ja myönnettävä on, että haaste on erittäin kova, mutta ei muuta kuin täysillä tulta päin”.

Ihan yksin Juhon ei tarvitse kisaan lähteä, sillä tiimi saa mukaansa paljon osaamista Suomen huipulta. Luottomekaanikko Japin rinnalle lähtee HRT Racingin Juha Helenius ja ajovalmennuksesta paikan päällä vastaa Eemeli Lahti, jolla on kokemusta Brittien sarjasta todella paljon.

Kisa ajetaan 11-13.10.2024 ja livelähetyksiä tulee pitkin viikonloppua. Osoitteena on www.britishsuperbike.com. Juho ajaa poikkeuksellisesti numerolla 63.

Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola.