Valter Piccardi kertoi, että viikonloppu oli erittäin haastava, koska hänen täytyi ajaa kaksi kilpailua kahtena päivänä radoilla, joita hän ei tuntenut entuudestaan, ja ne olivat erittäin liukkaita.

– Ensimmäisenä päivänä isolla radalla olin hyvässä vauhdissa pääsemässä palkintokorokkeelle, mutta vaihteistovian vuoksi päädyin lauantain molemmissa kisoissa viidenneksi. Onneksi illan aikana saimme vian korjattua ja sunnuntaina pienellä radalla sijoituin viidenneksi ensimmäisessä kilpailussa ja neljänneksi kakkoskilpailussa.

– Olen erittäin tyytyväinen kauden tulokseen, vaikka jouduinkin jättämään toisen osakilpailun väliin loukkaannuttuani sarjan ensimmäisessä kisassa. Viides sija on mielestäni hyvä suoritus siihen nähden, että taso on täällä erittäin korkea ja että tämä on minun ensimmäinen vuoteni tällaisella pyörällä. Opin paljon ja olen vakuuttunut siitä, että ensi vuonna pärjään paljon paremmin. Nyt minua odottaa talviharjoittelu Espanjassa, Italiassa ja Suomessa, jotta pääsen vuoden 2025 ensimmäiseen kilpailuun valmiina haastamaan vastustajani.

– Toivon tulevaisuudessa yltäväni maailmanmestaruuteen. Tie on vielä pitkä, mutta olen tehnyt päätökseni ja haluan saavuttaa tavoitteeni, nuorukainen totesi.

Valter Piccardi radalla.

Valter Piccardi radalla.