Helsingin Messukeskus järjestää MP 25 Moottoripyörämessut 31.1. – 2.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. MP-messujen jalansija sekä Messukeskuksen että motoristien kalenterissa on vahva. Vuosittain MP-messuilla vierailee yli 50 000 motoristia kolmen päivän aikana ja messulauantai on yksi Messukeskuksen vilkkaimmista messupäivistä. MP-messut on motoristien kohtaamispaikka ja kiinnostaa entistä enemmän myös nuoria, kerrotaan Messukeskuksen tiedotteessa.

Nuorten moottoripyöräharrastuksen esille tuominen MP Jonnelassa sai paljon kiitosta. Vuoden 2024 Mp-messuilla ensimmäistä kertaa järjestetty MP Jonnela toi Messukeskukseen nuorten tuunaamia kaksipyöräisiä – mopoja ja moottoripyöriä. Alueen suosio kertoo siitä, että moottoripyöräily kiinnostaa todellakin myös nuoria. Esittelyssä oli noin 100 menopeliä. Ensi helmikuulle on suunniteltu entistä laajempi MP Jonnela -alue. Uusista suunnitelmista kerrotaan loppuvuodesta lisää ja ilmoittauminen sekä MP Jonnelaan että Petrol Circus Custom Bike Show’hun alkaa 1.10.2024. MP Motoballia pelataan myös ensi helmikuussa ja siihen ilmoittautuminen alkaa 1.11.2024.

MP-messujen kävijät ovat kautta aikojen olleet erittäin tyytyväisiä ja sitoutuneita tapahtumaan. Viime vuonna kyselyyn vastanneista kävijöistä 97 % oli tyytyväisiä tapahtumaan ja mukana olleista yrityksistä 96 % kertoi tyytyväisyydestään. Vuonna 2024 MP-messuihin osallistui 155 yritystä ja 51959 kävijää.

”MP-messut on vahva heimotapahtuma, jonne halutaan tulla joka vuosi. Kiinnostus moottoripyöräilyä kohtaan pitää pintansa ja ensi helmikuussa MP-messuille Helsinkiin tulee taas iso joukko motoristeja Ruotsista ja Virosta”, kertoo projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta. ”MP-messut esittelee ensi vuonna moottoripyöräuutuudet ainoana suurena moottoripyörätapahtumana Pohjoismaissa ja mukana ovat myös sähköpolkupyörät.”

Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut MP 25 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1.–2.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa. Messukeskus järjestää MP-messut vuosittain Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Petrol Circus Custom Bike Show on osa MP-messuja.