Jonny Walker ajaa maailmanmestaruuskilpailut sekä valikoidut hard enduro- ja EnduroGP-tapahtumat sekä villin kortin turvin kisoja tämän vuoden AMA EnduroCross -sarjassa. Kolmen peräkkäisen SuperEndurossa saavuttamansa kakkossijansa jälkeen, britti tähtää palkintokorokkeen korkeimmalle tasolle, vuonna 2025 juuri nimitetyn tiimipäällikkönsä, moottoriurheilulegenda Paul Edmondsonin johdolla.

Walker tuo trial-taustallaan ja yli 15 vuoden enduro-kilpailukokemuksellaan runsaasti kokemusta tiimiin. Kolminkertaisena Red Bull Erzbergrodeon voittajana ja usean SuperEnduro-kilpailun voittaneena, hän on osoittanut kykynsä voittaa korkeimmalla tasolla, todetaan Triumph Motorcyclesin tiedotteessa.

Walker tekee kisadebyyttinsä TF 250 -Tiumphillaan Indoor Enduro of Championsissa Newcastlen Utilita Arenalla 5. lokakuuta, ennen kuin aloittaa kisaamisen vuoden 2025 SuperEnduro-sarjassa.

Jonny Walker: ”Olen todella innoissani liittyessäni Triumphiin! Olla ensimmäinen kuljettaja, joka edustaa Triumphia endurokisoissa, on erityistä. On mahtavaa olla osa tiimiä, ja odotan sitä innolla. Pyöräni tuntuu jo nyt hyvältä, mikä tekee työstäni paljon helpompaa! On hienoa, että myös Paul Edmondson on mukana, hänellä on niin paljon kokemusta, ei vain johtaessaan menestyneitä joukkueita, mutta kilpailemalla itse, mikä on korvaamatonta. Se, että britti johtaa brittiläistä joukkuetta oman maansa kuljettajan kanssa, on todella jännittävää, jotain, jota et saa kovin usein. Toivottavasti saamme hyvän alun!"

Aiheesta aiemmin:

TORSTAI 12.9.2024 19:08

James Bond stunt-näyttelijästä virallisesti Triumphin enduro-ohjelman tiimipäälliköksi