Johansson MPE-tiimin Roni Kytönen starttaa viikonloppuun hymyssä suin, mutta hieman mietteliäänä miten viime viikkoina kiusannut käsi tulee kestämään. Jämsäläistä on vaivannut jännetupintulehdus, jota on hoidettu tällä viikolla kortisonipistoksella.

– Pätkiä ollaan juuri kävelemässä eikä olla vielä paljoa ehditty kiertämään, mutta hyvältä vaikuttaa. Muistaakseni en ole juuri tällä paikkakunnalla ennen ajanut, mutta lähellä kylläkin. Endurotestillä on vähän samaa pätkää metsässä, mitä pari vuotta sitten Sixillä. Aika perinteistä Ranskaa on luvassa. Endurotestillä on ylä- ja alamäkiä sekä paljon juurta. Crossitesti on sellaista peltoa, missä on hieman hiekkainen pohja, kun keli on vähän kostea, niin saattaa tulla hyviä uria mutkiin. Jotenkin tuntuu vähän hullulta, että edessä on jo kauden päätös viikonloppu MM-sarjan osalta, mutta hyvillä fiiliksillä lähdetään viikonloppuun, Kytönen kertoi.

MM-viikonlopun avaa totutusti perjantain supertesti, minkä jälkeen ajetaan täydet kilpailupäivät lauantaina ja sunnuntaina. Viikonlopun tuloksia voi seurata reaaliajassa täältä.