- Mukava viikonloppu ja oli myös hauskaa ajaa uudella 300-kuutioisella kaksitahtipyörällä. Todella hyvä ja hauska peli vetää, jos itse vain harrastelisin, tai ajaisin pelkkää SM-sarjaa, niin ajaisin ehdottomasti tällä pyörällä. Mulla oli pyörässä oman SX-F 450:n iskunvaimentimet ja ne olivat ehkä vähän liian jäykät kaksitahtiseen, mutta muuten oikein mukavaa, Haavisto kertoi.

Toisen Silve Racing -kuljettajan Matias Vesterisen päivä oli haastava. Ruokolahtelainen ajoi heti ensimmäisessä erässä toiseksi, mutta kaatui toisessa erässä kahteenkin otteeseen ollen viides ja viimeisestä erästä irtosi taas kolmas sija.

- Todella huono päivä ja huonot fiilikset. Vaikeaa oli, ja koko ajan meni vain huonompaan suuntaan. Harmittaa todella paljon, mutta viikon päästä vedetään Orimattilassa, Vesterinen kertoi.

Vesterinen johtaa SM-sarjaa nyt tasapisteissä Arttu Sihvosen kanssa ja Haavisto on neljäntenä sarjassa, kun hänellä on jäänyt kaksi osakilpailua ajamatta. SM-sarja huipentuu ensi viikonloppuna Orimattilassa.

Matias Vesterinen johtaa tasapisteissä SM-sarjan kärjessä ensi viikonlopun Orimattilan kilpailuun.

Matias Vesterinen johtaa tasapisteissä SM-sarjan kärjessä ensi viikonlopun Orimattilan kilpailuun.