Screwpop Toolkey II.

Screwpop Toolkey II:n ominaisuudet.

Parasta Toolkey II:ssa on, että se on niin pieni, että sen tosiaan voi ripustaa avainrenkaaseen, ja unohtaa sinne, kunnes tulee tarve käyttää sitä. 

17 toimintoa yhdessä näin pienessä kappaleessa on saavutus jo sinänsä. Toolkey on sarjassaan ensimmäinen tämäntyyppinen työkalu, jossa käytetään harvinaista maametallia, joka tekee sen risti- / talttapäämeisselistä magneettisen.

Screwpop Toolkey II on todella pienikokoinen.

Screwpop Toolkey II on todella pienikokoinen.

Avain valmistetaan ruiskuvaluprosessissa, joka on edistynein menetelmä valmistaa näin tarkkoja ja pieniä yksityiskohtia sisältävä laite.

Toolkey II kulkee luvallisesti mukana myös lentokoneissa.

Avaimen hinta on 19,99 dollaria, eli 18,36 euroa, lisätietoja valmistajan, Screwpopin sivuilta.

Screwpop Toolkey II käytössä.

Screwpop Toolkey II käytössä.

Massaa Toolkey II:lla on 18,4 grammaa, ja se on valmistettu lämpökäsitellystä ruostumattomasta teräksestä. Kooltaan se on 0,15 cm x 2,85 cm x 6,3 cm. Koska useimmat avaimet on valmistettu muusta kuin rautapitoisesta metallista, sinun ei tarvitse murehtia sitä, että avainnipun avaimet kärsisivät jotenkin, jos Toolkey on samassa avainrenkaassa niiden kanssa.

Toolkey II sisältää 17 eri työkalua. Listaamisen sijaan ne on varmasti helpompi hahmottaa oheisista kuvista.

Erikoisimmista mainittakoon ässäarvan raaputin ja rautapitoisuuden testaus. Sisältyvätkö nämä uskottavasti työkalun määritelmään, jääköön lukijan päätettäväksi.

Purkinavaaja ja polkupyörän pinnojen kiristämiseen tarkoitettu toiminto ansaitsevat erityismaininnan. Ja kyllä. Toolkey on varustettu myös perinteisellä pullonavaajalla.

Screwpop Toolkey II.

Screwpop Toolkey II toimii myös purkinavaajana ja sillä voi käyttää 1/4-tuuman vääntimellä varustettuja työkaluja.