Tähti jakoi valikoiman kuvia perheensä moottoripyöräajelulta, joista kahdessa on kuvattuna koko kolmikko. 

"Onnellista isäinpäivää Australiasta. Hauska ajokeikka isän ja veljen kanssa!, Thor-tähti kirjoitti Instagram-tililleen, jonka jälkeen kiitti Harley-Davidsonia "luotettavasta kaksipyöräisestä ratsustaan".

Nahkarotsi ja farkut näyttää olevan perheen koodi prätkäreissulla. Toivottavasti myös kypärät, joita ei kyllä kuvissa näy.

Chris Hemsworth ja hänen Harrikkansa.

Chris Hemsworth ja hänen Harrikkansa.

Aiemmin tänä vuonna uuden Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja George Miller kertoi People-lehdelle,  että Chrisin isä Craig hengaili alkuperäisen elokuvan prätkäjengin kanssa ja miltei oli mukana elokuvassa.

Miller kertoi, että 1979 Craig oli "sosiaalityöntekijä, joka oli menossa yliopistoon, muuten hän olisi ollut mukana biker-jengissä".

Elokuvassa Chris esittää villiä sotaherraa, joka johtaa moottoripyörillä ajavaa joukkoa. 2024 Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvan trailerin löydät täältä.

Vuosien mittaan Chris Hemsworth on puhunut myönteisesti kotikasvatuksestaan. El Pais -lehdelle näyttelijä kertoi 2023, että "vanhempani työskentelivät lastensuojelun parissa vuosien ajan. Isäni pani sivuun oman elämänsä voidakseen auttaa lapsia".

"Vanhempieni vaikutus, ja se, että kasvoin siinä ympäristössä – se motivaatio oli valtava inspiraation lähde. Meidän on pantava sivuun oma henkilökohtainen hyvinvointimme auttaaksemme muita."

Chris Hemsworth (vasemmalla) isänsä Craigin ja veljensä Luken kanssa pimenevässä Australian illassa.

Chris Hemsworth (vasemmalla) isänsä Craigin ja veljensä Luken kanssa pimenevässä Australian illassa.