Alkuerissä Jesse Mustonen ajoi upeasti keräten kahden erävoiton ja kahden kakkossijan myötä 18 pistettä ja jatkoi komeasti toiseksi parhaana finaaliin.

Alkuerien kuusi parasta selvisi illan finaalierään. Siinä Jesse otti loistavan startin ja painoi eka kurviin kärjessä. Tässä vaiheessa onni hylkäsi miehen. Pyörä hajosi ja syttyi vielä kaiken kukkuraksi tuleen. Mies onneksi säilyi ehyenä, mutta pyörä kärsi vahinkoja. Näin upea kilpailu ja horisontissa häämöttänyt voitto haihtui savuna ilmaan. Loppusijoitus 5.

- Kyllä harmittaa ihan älyttömästi, miten kisa loppu. Sain finaalissa tosi hyvän startin ja painoin parhaalle ajolinjalle valliin. Sitten pyörä hyytyi, moottori äänsi pahasti ja syttyi tuleen. Siinä se sitten oli, kommentoi Mustonen.

- Muuten kisa sujui tosi hyvin. Vauhti oli hyvää ja ajo sujui mallikkaasti. Starteistakin irtosin terävästi. Loppu jäi harmittaan, mutta välillä motorsportti on tämmöistä, Mustonen toteaa lopuksi.

Myös Smolinski joutui keskeyttämään finaalissa. Kilpailu ajettiin pistekilpailuna ja tasapisteissä finaalin sijoitus ratkaisi paremmuuden. Toinen suomalainen Henri Ahlbom ajoi myös hienon kilpailun sijoittuen komeasti kolmanneksi.

Tulokset:

1. Andrew Appleton, Iso-Britannia 21
2. Max Dilger, Saksa 19
3. Henri Ahlbom, Suomi 18
4. Martin Smolinski, Saksa 18
5. Jesse Mustonen, Suomi 18 (5,4,5,4,R)
6. Fabian Wachs, Saksa 11
7. Marcel Sebastian, Saksa 7
8. Jordan Dubernard, Ranska 7
9. Timo Wachs, Saksa 5
10. Daniel Spiller, Saksa 3
11. Stephan Katt, Saksa 2