Raak aloitti kilpailun vahvasti, kovassa avauserässä onnistunut startti poiki kaksi pistettä. Toisessa erässä uloimmalta radalta startannut Raak lähti viivalta jälleen terävästi, ja vauhti kantoi hyvin aina erävoittoon asti. Kolmannessa erässä startti ei onnistunut toivotulla tavalla ja nuorukainen joutui tyytymään yhteen lisäpisteeseen. Neljännessä erässä ajo oli jälleen startista maaliin enemmän Oton näköistä, palkinnoksi kaksi pistettä, jotka varmistivat sen, että Otto oli alkuerien jälkeen kolmas ja sai valita semifinaaliin lähtöpaikan ensimmäisenä.

Kilpailussa kaikki eränsä ja kolmannen perättäisen suomenmestaruuden voittanut Jesse Mustonen sekä ruotsalainen Jonathan Ejnermark selvittivät tiensä alkuerien jälkeen suoraan finaaliin. Semifinaalissa Niclas Säyriö oli nopein. Oton tullessa maaliin toisena oli finalistit selvillt. Samalla Raak varmisti nuorten suomenmestaruuden. Finaalissa tiukan taistelun jälkeen Raak joutui jälleen tyytymään neljänteen sijaan. Pienoisesta pettymyksestä huolimatta varikolle kurvasi erän jälkeen tyytyväinen nuorimies.

Otto U-23 Suomen mestari.

Otto Raak U-23 Suomen mestari.

- Oli hyvä päivä, jäi hyvä fiilis. Tekemistä riitti läpi kisan, kun oli kovia ukkoja vastassa. Kisa lähti hyvin käyntiin ja yhtä heikompaa starttia lukuunottamatta pyörä irtosi viivalta hyvin. Kovasti yritin parantaa koko kisan ajan ja kaikkeni annoin. Lopulta hieno neljäs sija ja nuorten suomenmestaruus lämmittävät mieltä, Raak kommentoi päivän päätteeksi.

Myös Eetu Raak pääsi vauhdin makuun 250cc luokassa. Kilpailussa kolme kuljettajaa ajoivat toisiaan vastaan kolmesti. Kovasta yrityksestä huolimatta Eetu jäi kilpailussa kolmanneksi.

Tulokset:

500cc

1. Jesse Mustonen 12+3

2. Jonathan Ejnermark 11+2

3. Niclas Säyriö 6+3+1

4. Otto Raak 8+2+0 (2,3,1,2,2,0)

5. Roni Niemelä 5+1

6. Seppo Pitkämäki 5+0

7. Jonne Suojanen 1

8. Tero Aarnio 0

250 cc palkintokoroke.

250 cc palkintokoroke, Eetu Raak kolmanneksi..

250cc

1. Niko Hatva 9

2. Jani Änkiläinen 6

3. Eetu Raak 3