Alkuerissä hallitseva mestari Jesse Mustonen oli omaa luokkaansa voittaen kaikki neljä eräänsä ja eteni maksimeilla finaaliin. Ruotsalainen Jonathan Ejnermark menetti pisteen ainoastaan Jesselle ja eteni toisena suoraan finaaliin.

Semifinaalissa voittajaksi ajoi Niclas Säyriö ennen Otto Raakia. He etenivät finaaliin. Roni Niemelä ajoi semissä kolmanneksi ja Seppo Pitkämäki neljänneksi.

Finaalissa Mustonen otti sisältä parhaan startin ja karkasi vastustajilta. Kolmas SM-kulta putkeen maksimipistein. Ejnermark ajoi yhtä selvästi toiseksi ja koko päivän ajan ajoaan parantanut Niclas Säyriö kolmanneksi. VRT:n Otto Raak ajoi neljänneksi ja samalla U23 Suomenmestariksi.

- Tyytyväinen olen, kisa meni hyvin, suunnitellusti. Koskaan ei voi varmasti tietää, miten menee ja tänäänkin mukana oli monta kovaa kuskia, jotka ois voinu minut voittaa. Mutta kaikki sujui hyvin, alkueristä maksimit ja finaaliin sisältä ja se meni hyvin, kommentoi tuore mestari.

Varkaudessa ajettiin myös kansallinen 250cc luokka. Sen voittajaksi ajoi maksimipistein Niko Hatva. Jani Änkiläinen ajoi toiseksi ja Eetu Raak kolmanneksi.

Flat track tarjosi yleisölle päivän parhaan erän, kun Saku Purtilo ja Mikko Koskinen taistelivat erävoitosta päivän toisessa erässä. Kierros kierroksen perään mentiin kyynerpäät yhdessä, mutta lopulta nuori Purtilo kukisti kokeneen Koskisen.

Flat trackin finaalissa kokemus oli kuitenkin valttia ja Koskinen ajoi voiton. Purtilo ajoi toiseksi ja luokan finaaliin osallistunut Jesse Mustonen kolmanneksi.

Tulokset:

1. Jesse Mustonen, VRT 12+3
2. Jonathan Ejnermark, Ruotsi 11+2
3. Niclas Säyriö, KMMK 6+3+1
4. Otto Raak, VRT 8+2+0 (U23 SM 1.)
5. Roni Niemelä, SeMK 5+1 (U23 SM 2.)
6. Seppo Pitkämäki, SeMK 5+0
7. Jonne Suojanen, PMK 1
8. Tero Aarnio, KMMK 0

250cc:
1. Niko Hatva, WarkMPU 9
2. Jani Änkiläinen, VRT 6
3. Eetu Raak, VRT 3

Flat track pro:
1. Mikko Koskinen, ASMP
2. Saku Purtilo, VMK
3. Jesse Mustonen, VRT
4. Riku Haapamäki, E-PMMK
5. Olli Mäkelä, JaMoKe/UA

Flat track juniorit:
1. Aatu Konttinen, VRT