Mikkeylle rakennettu Scout on todella puhdaslinjainen ja upea.

Mikkeylle rakennettu Scout on todella puhdaslinjainen ja upea.

Kyse on Indian Motorcyclesin tuottamasta Forged-videosarjan kuudennesta, viimeisestä osasta. Siinä Motörheadin ja Scorpionsin rumpali Mikkey Deelle luovutetaan häntä varten customoitu Scout-malli. Pyörä esitellään yleisölle myöhemmin Glemseck 101 -festivaaleilla Saksassa.

Pyörän luomisesta vastasi legendaarinen ruotsalainen pyörien rakentaja, Unique Custom Cycles'in Ronna Norén

Mikkey Dee on aina ollut intohimoinen motoristi, ja hänen ainutlaatuaan Scoutinsa tulee olemaan festareilla moottoripyörävalmistajan ständin kohokohta.

Glemseck 101 on yksi Euroopan suosituimpia moottoripyöräfestivaaleja ja kerää paikalle tuhansia motoristeja ja faneja ympäri maailman. Se järjestetään elokuun 30:sta syyskuun ensimmäiseen päivään Leonbergissä Saksassa.

Ronnan Scout vaikuttaa toimivan kuin unelma.

Ronnan rakentama Scout vaikuttaa toimivan kuin unelma.

Mikkey pyörästään

Indianin Forged-kustomointivideosarjan viimeisessä ja kuudennessa osassa sarjan isäntä Roland Sands liittyy Ronna Norénin ja Indian Motorcyclen suunnittelujohtaja Ola Stenegärdin seuraan, kun he tapaavat Mikkey Deen Prahassa luovuttaakseen hänelle kustomoidun Indian Scoutin.

Uudessa Scoutissa olennaista oli palata teräsputkirunkoon, mikä on paljon lähestyttävämpi ominaisuuksiltaa rakentelijoille kuin esimerkiksi valurunko. Norén hyödynsi uuden Scoutin teräsputkirunkoa leikkaamalla ja modifioimalla sitä, saadakseen pyörän näyttämään siltä, että se on ottanut vaikutteita chopper scenen varhaisen edelläkävijän, Stan Dishongin luomuksilta.

– Dishong oli yksi chopper-skenen edelläkävijistä 1960-luvulla, ja eräässä hänen Scouteistaan ​​oli monia kiinnekohtia, joihin Ronna on viitannut, kommentoi Stenegärd. – Kun katsot pyörää, siinä ei ole häiritseviä elementtejä, se on täysin johdonmukainen. Asenne istuu oikein, täysin täysin puhtaasti.

Ronnan muutti isommat pinnavanteet Scoutiin

Ronnan muutti isommat pinnavanteet Scoutiin

– Alusta lähtien suunnitelmana oli riisua pyörä ja tehdä siitä niin puhdas kuin mahdollista, Norén totesi. – Aloitin venyttämällä runkoa, tekemällä pienemmän polttoainetankin ja käyttämällä isompia pinnavanteita, joilla sain pyörälle kevyemmän lookin. Siinä on hieman pidempi etuhaarukka, kuten Stanin pyörässä.

Mikkey Dee tulee rumpalisuvusta ja aloitti jo varhain uransa. Rumpalina Dee ajattelee, että moottoripyörät kulkevat käsi kädessä rumpujen kanssa.

– Minä olen moottori, Dee pohtii. – Meidän täytyy ajaa noita kavereita ja työntää heitä (bändiä). Juttu prätkän kanssa on väännössä, värinässä ja voimassa! Ja se on juuri se, mitä minulla on (rummut)!

Tavoitteena kevyempi vaikutelma.

Tavoitteena kevyempi vaikutelma.

Ensi kerran Forged Scoutinsa nähdessään Dee totesi vain: – Kuinka tyylikäs tuo onkaan? Wau se on siisti, ja kuullessaan sen käyvän: – Se on äänekäs. Äänekkäämpi kuin rumpuni!

Voit katsoa alla näkyvän videon myös täällä

Video on ehdottomasti katsomisen arvoinen jo upeasti kustomoidun pyörän vuoksi, mutta lisäksi sekä Mikkeyn että Ronnan karisma puree katsojaan.

Kaikki Forged-sarjan kuusi videota löytyvät Indianin Youtube-kanavalta: YouTube.com/@IndianMotorcycleEMEA

Ronna kuvassa oikealla.

Ronna kuvassa oikealla.

Aiheesta aiemmin:

KESKIVIIKKO 24.7.2024 12:02

Tältä näyttää amerikkalaiselle kantritähdelle Nikki Lanelle designattu Indian Scout

 

Ronna Norenin Mikkeylle rakentama Scout.

Ronna Norenin Mikkeylle rakentama Scout.

 

Mikkey Dee nautiskelemassa.

Mikkey Dee nautiskelemassa.