Kaanaan Kahinoitten tiedotuspolitiikka on tullut tunnetuksi värikkäästä kielenkäytöstään, ja sama onneksi jatkuu. Tapahtuma ei taida sopia ryppyotsaisille. Alla suora lainaus Kaanaan Kahinoiden Facebook-sivuilta. Meidän mielestämme häppeninkiä ei tämän paremmin voisikaan kehua:

"God afton!

Kuulkaas karvapallerot, rapamahat ja muut mies/naisoletetut. Tilanne on nyt sellainen, että juhlavuoden Kahinoiden luokat alkaa olemaan melkein täynnä.

Paukkuraudat nyt luonnollisesti on täynnä. Noh, se nyt on lähes poikkeuksetta ollut täynnä viime vuosina.

Metanoli on täyttynyt melkein yhtä ripeästi kuin tuollainen metanolilaite liikahtaa ritsalta. Vielä kun sais ne perkeleen hiekanjyvät pois silmistä ja ehjät tärykalvot.

Tällä kertaa ei jätetä Sivuvaunuja viimeisenä mainittavaksi. Yhdeksän urheaa parivaljakkoa on jo ilmoittautunut laatikkoon. Se on jo paljon se! Jopa Kahinoiden epäonnisin pyörä Moukari kokeilee siipiään sivuvaunu kytkettynä. Jännitysmomentti kiristyy, kestääkö Moukari tänäkään vuonna maaliin asti… Jos ei, niin taas joku joutuu syömään paljon makkaraa…

Classic, ei viimeisimpänä eikä vähäisimpänä, on melkein täynnä. Sinne mahtuisi vielä about yhden sormen verran oman elämänsä Steve McQueeneja kiertämään laatikkoa ja välttämään ilmalaitoihin törmäämistä.

Eikös se ollut jo alkuvuodesta puhe, että tänävuonna kaivetaan ne vanhatkin kahinalaitteet navetan ylisiltä ja ilmoittaudutaan Kaanaan Kahinoiden 30v juhla-ajoihin? Eli, Classic-ja Sivuvaunukuskit laittaa nyt rohkeasti niitä ilmoittautumisia tulemaan.

Kahinoihin on enää noin kuukausi! Laittakaa ne ilmoittaumiset enemmän kuin mielellään sähköpostilla, me ollaan niin jälkeenjääneitä, että sitä me sentään osataan käyttää.

Ja mitä sitten iltabileisiin tulee, niin ne humpataan ja ryypätään samassa osoitteessa kuin viimevuonna muutamalla oleellisella parannuksella höystettynä. Pari soitin- ja lauluyhtyettä viihdyttää teitä sulosoinnuillaan.

Kyllä kyllä, saadaan sinne esiintymislavalle sekin tekijä keikistelemään joka saa tallin haisemaan testosteronilta. Viimevuonna sen haistoi kilometrin päähän. Kuulemma Sääksjärven paikallisessa baarissa oli ollut joka miehelle kysyntää ja jopa ylitarjontaa samana iltana, mistä lie johtunut.

Bileistä infotaan lisää myöhemmin.

Kuten jo viimeisimmässä Huimapyörässä mainittiin, Kahinat ajetaan nyt 30 kertaa, Pyynikin ajot ajettiin 34 kertaa. Niin kyllähän Kahinat ajetaan vähintää 35 kertaa! Siitä ei edes keskustella!

Menkää nukkumaan, älkääkä lukeko tälläistä turhanpäiväistä jorinaa!"

Tuohon ei taida olla paljoa lisäämistä, muuta kuin että Kaanaalle siis lauantaina 21.9. Kisailmoittautumiset 15.9. mennessä. Kahinoitten Facebook-sivuille pääset tästä. Ja moottoriurheilustadionin osoite on Moottorikeskuksenhaara 105, 34270 Velaatta, siinä Tampereen kupeella. Ja järjestäjähän on Leak MC. Kisatapahtuma alkaa klo 12.00.

Edit 21.8. klo 14.55: korjattu tapahtuman päivämäärä ja vaihdettu aloituskuva.

Aiheesta aiemmin:

MAANANTAI 25.9.2023 09:28

Kaanaan Kahinat: hurjan kisatapahtuman tulokset – päivitetty

KESKIVIIKKO 29.9.2021 11:58

Raportti, Kaanaan Kahinat 2021 – Taas hurjaa menoa, "onko järkee vai ei?"

SUNNUNTAI 25.9.2016 20:28

Kaanaan Kahinat: äärimmäistä hauskanpitoa kisaamalla moottoriradalla - katso kuvat