Apulaisseriffi Dylan Gentry oli pidätettynä holtittomasta ajosta moottoripyörällä, kilvanajosta sekä vakavaan rikokseen syyllistymisestä. Mies hyllytettiin välittömästi työstään.

Syytteisiin ja irtisanomiseen johtanut ajo tapahtui 12. heinäkuuta. Gentryn moottoripyörään asennetun videokameran tallenne todisti selvästi, että syytteet häntä kohtaan olivat aiheettomia. Mies oli ajanut prätkällään lakien mukaan.

Videon todistusvoima oli kiistaton ja Gentry odottaakin nyt henkilökohtaisen ja ammatillisen maineensa palauttamista, ja että hän pääsee jatkamaan työssään yhteisön palveluksessa, kuten aiemminkin, kertoo Midbaynews

Gentry oli ehtinyt työskennellä kolme vuotta Okaloosan piirikunnan seriffin toimistossa (OCSO) ennen pidätystään ja erottamistaan.

Mielenkiintoista asiassa on tietysti se, että miksi Gentry pidätettiin, kun oli ajanut oikein? Halusiko joku "viaton" sivullinen vain tehdä kuprun poliisille, tai oliko tällä ollut huono aamu takana, ja jotain piti saada tapahtumaan? Kyseessähän oli selvästi aiheeton ilmianto ja aiheeton pidätys.

OCSOn uutissivulla asiaa kommentoitiin 12.7. ja kerrottiin, että moiseen syyllistynyttä poliisia ei voida pitää työssään. Samalla kiiteltiin pidätyksen tehneitä Fort Waltonin poliiseja näiden uutteruudesta. Mahtaako ketään nolottaa?