Kisaraportti Kymiring Circuit Racing ratamoottoripyöräilyn SM kilpailusta 10.8. 

Rasmus Nurmi nro 18 Kymiringin aika-ajoissa. Kuva Taina Nurmi.

Rasmus Nurmi nro 18 Kymiringin aika-ajoissa. Kuva Taina Nurmi.

 

Rasmus Nurmi:

– Perjantain treenit saatiin käyntiin hyvin. Pyörä tuntui melko hyvältä heti, pieniä säätömuutoksia tehtiin, kierrosaika myös parani. Sitten kolmannessa treenissä sattui pieni virhe radan oikealle kääntyvässä pimeässä mutkassa ja menin nurin. Onneksi ei käynyt pahemmin ja pyörä saatiin nopeasti takaisin ajokuntoon, itselleni onneksi ei käynyt mitään.

Lauantain aika-ajoihin lähdin hyvillä mielin ja tiesin, että pystyn perjantain aikaa vielä parantamaan. Aika myös parani, mutta siitä huolimatta aika riitti vasta viidenteen ruutuun. Meitä oli viisi kuljettajaa sekunnin sisään.

Kisaviikonloppuna oli vain yksi kisalähtö Kilpailussa ajettiin 10 kierrosta. Lähtöviivalla oli 13 kuljettajaa.

Rasmus Nurmi. Kuva Taina Nurmi.

Rasmus Nurmi. Kuva Taina Nurmi.

Kilpailuun lähdettäessä rata oli vielä kostea, mutta kuivumaan päin. Rengasvalinta osoittautui vääräksi kun lähdin sadekelin renkailla matkaan. Rata kuivui todella nopeasti ja ajaminen oli todella vaikeaa, koska sadekelin rengas alkoi sulamaan alle.

Ei kovin hyvä viikonloppu. Sain kuitenkin ajettua maaliin viidentenä ja kerättyä arvokkaita SM-pisteitä. Nyt johdan sarjaa 10 pisteellä.

Nyt katse kohti SM-kaudenpäätöstä Botniaringiä, mikä ajetaan 23.- 25.8. ja siellä taistellaan vielä kovaa Suomen mestaruudesta.

Kiitos kaikille kannustajille, teamille ja teille erityisesti, jotka olitte paikan päällä runsain joukoin kannustamassa. 

terv.

Rasmus Nurmi

Rasmus Nurmi. Kuva Taina Nurmi.

Rasmus Nurmi. Kuva Taina Nurmi.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 18.6.2024 08:44

Rasmus Nurmen kauden avauskisa toi voiton ja hopean

PERJANTAI 21.6.2024 08:04

Rasmus Nurmi ykköseksi Superstock 600 -luokassa sunnuntaina

KESKIVIIKKO 31.7.2024 07:03

Nurmi toiseksi Alastaron osakilpailussa