Pierer Mobility Ag:lla on hallussaan neljä vahvaa tuotemerkkiä, KTM, Husqvarna, GasGas ja MV Agusta. Viime mainittu on siirtynyt sen omistukseen tämän vuoden puolella ja lienee pääsyy siihen, että Pierer kaikkine merkkeineen palaa mukaan messuille. MV Agusta on italialainen luksusmerkki, ja sen jatkuvuuden vahvistaminen ja näyttävät mallit ovat hyvää glooriaa itävaltalaisyritykselle.

Harley-Davidson ei välttämättä ole vakituiseen ollut mukana EICMA:ssa, mutta se vahvisti mukaan tulonsa 81. mp-messuille Milanoon ensi kerran sitten vuoden 2019.

Luvassa on Harleyltä koko mallisto sekä tuoreimmat versiot merkin Grand American Touring -tuoteperheestä mukaan lukien kokonaan uudet Road Glide ja Street Glide. Samalla merkki lupaa elävöittää rikasta 121-vuotista historiaansa.

– Olemme innoissamme palatessamme EICMA:an tänä vuonna. Harley-Davidson on enemmän kuin moottoripyöriä – se on elämäntapabrändi, jonka ytimessä on kommunikaatio ja EICMA on loistava tilaisuus meille yhdistyä asiakkaidemme ja muiden intohimoisten moottoripyöräilijöiden kanssa, Harley-Davidsonin EMEA-alueen varapääjohtaja Kolja Rebstock totesi.

Harleyllä on oletettavasti uusien bensiinimoottoristen mallien lisäksi nähtävissä heidän Livewire-sähkömoottoripyöriensä valikoima. Samalla merkki osoittanee sitoutumistaan Eurooppaan markkina-alueena.

EICMA 2024 -moottoripyörämessutapahtuma järjestetään Milanossa 5-20. marraskuuta. Odotamme mielenkiinnolla, milloin BMW ilmoittaa palaavansa valmistajana mukaan messuille.