Kisaviikonloppuun Alastarolla mahtui kaikennäköistä, oli hienoja onnistumisia ja oli vaikeuksia, mutta kaikki kuljettajat voivat olla tyytyväisiä omaan tekemiseensä, kaikki pystyivät kuitenkin parantamaan omia kierrosaikojaan.

Superbike

Superbikeissa Niko Lehtirannalla torstain harjoituspäivä sai nopean lopun, kun moottori ilmoitti ongelmista ja sitä sitten korjailtiin. Onneksi moottori saatiin nopeasti taas kasaan ja Niko pääsi osallistumaan lauantain harjoituksiin ja sunnuntain kisapäivään. Sunnuntain kisa sujui aluksi hyvin, ja Niko taisteli 2 sijasta Kennyn kanssa, mutta puolivälin jälkeen pyörään tuli sähkövika, minkä vuoksi pyörästä hävisi tehot ja shifteri lakkasi toimimasta. Kaikesta huolimatta Niko sijoittui hienosti kolmanneksi.

Aleksi Hyvärinen ajoi aika-ajoissa ruutuun 12 omalla kierrosaikaennätyksellään. Kisastartti hieman epäonnistui ja tämän jälkeen meni monta kierrosta ennen kuin rytmistä saatiin uudelleen kiinni. Maalissa Aleksi oli sijalla 13.

Niko Lehtiranta:

"Alastaron kisaviikonloppu paketissa. Kisaviikonloppu oli todella haastava teknisten ongelmien vuoksi. Treenit menivät näiltä osin lähes täysin ohitse. Aika-ajossa sain ajettua nelosruudun, piti olla tyytyväinen koska ongelmat jatkuivat. Kisaan lähdettiin hyvillä mietteillä ja toivottiin, et ongelmat on selätetty. Kisan puoliväliin asti sain taisteltua kakkospaikasta, kisan puolivälin jälkeen tekniset ongelmat puuttuivat peliin ja jouduin hiljentämään vauhtia, loppujen lopuksi kolmantena maaliin.

Kymiringillä uusi yritys kahden viikon päästä! Kiitokset tiimille ja sponsoreille!"

Aleksi Hyvärinen:

Aleksi Hyvärinen. Kuva Harjukuvat.

Aleksi Hyvärinen. Kuva Harjukuvat.

"Lauantain treeneissä saatiin pyörä hyväksi sunnuntain aika-ajoon ja kisaan. Kisalähtö tuli sitten möhlittyä ihan huolella ja no siitäpä ei ole enempää kerrottavaa. Kymiringillä yritetään parantaa omaa tekemistä. Kiitos tiimille ja tukijoille!"

Superstock 600

Superstock600:ssa Rasmus Nurmi ajoi hienon kisan startista maaliin saakka, ja tasaisella ja varmalla suorituksella hän oli maalissa toisena. Viikonlopun aikana pyörä saatiin toimimaan Rasmuksen ajotyylille hyvin ja laadittiin sunnuntain kisaan taktiikka, jonka Rasmus pystyi toteuttamaan hienosti. Kisassa Rasmus paransi omaa kierrosaikaa vielä lauantain aika-ajosta. Hyvin onnistunut viikonloppu ja tästä on hyvä jatkaa Kymiringille.

Rasmus Nurmi:

Rasmus Nurmi. Kuva Harjukuvat.

Rasmus Nurmi. Kuva Harjukuvat.

"Lauantain treeneissä oli vaikeuksia aluksi takapyörän pidon kanssa. Päivän aikana saatiin säädöt kohdilleen ja pito löytyi, kierrosaika myös parani.

Sunnuntain aika-ajoihin lähdin hyvillä mielin ja tiesin, että pystyn lauantain aikaa vielä parantamaan. Aika-ajoissa olin 2.

Kisalähtö jännitti tietysti, mutta onnistuin lähdössä suunnitelmien mukaan, sain pidettyä kakkospaikan ja pääsin ykkösenä ajavan peesiin. Koitin mahdollisuuksien mukaan pysyä ykkösenä ajavan Rico Salmelan perässä ja siitä sain hyvän rytmin ajoon. Takana tulevat kisakumppanit pysyivät riittävän etäällä, etteivät hätyytelleet kakkospaikkaani. Maaliin tulin toisena ja siihen olen tosi tyytyväinen.

Kiitos kaikille kannustajille ja teille erityisesti, jotka olitte paikan päällä runsain joukoin kannustamassa. Nähdään Kymiringillä!"

Kymiringin SM-osakilpailu ajetaan 10.8.2024.