Visinillä on olemassa sähköllä lämpiävät visiiri-insertit universaalien sport- ja adenture-versioiden lisäksi tuoreina uutuuksina Shoein Hornet ADV- sekä Arai Tour-X4- ja Tour-X5-kypäriin.

Uudet insertit ovat tervetulleita uutuuksia seikkailukypäräfaneille, ja kun ne ovat mallikohtaisia, niin niiden asentaminen sekä yhteiselo niiden kanssa lienee helpompaa kuin universaarimallien kanssa. Lisäksi niiden näkökenttä on merkittävästi laajempi kuin universaalimalleissa. Esimerkiksi Hornetin kohdalla mallikohtaisen visiirin näkökenttä on 27,5 % laajempi ja Arain Tour-X5:ssä peräti 56 % laajempi. Luvuilla on iso merkitys erityisesti näkökentän äärilaidoilla.

Visin-visiiri ja virtalähde.

Visin-visiiri ja virtalähde.

Ne kypärät, joihin visiiri-insertit valmistettiin, on valittu huolella: Shoein Hornet ADV ja Arain Tour-X4- ja -X5-mallit ovat olleet vuosien ajan suosituimpia adventurekypärämalleja. Ne ovat olleet suosittuja sekä offroad- ajossa että muutenkin, ja Shoein Neotec-kypärä, josta on yksi kuvista, taas on suosittu katukypärämalli.

Arai Tour-X5 -malli julkistettiin aiemmin tänä vuonna, ja korvaa Tour-X4-mallin. Uutuudessa on laajempi näkökenttä kuin edeltäjässään, joten Visin'kin pystyi hyödyntämään käytettävissä olevaa tilaa isomman visiirin valmistamiseen.

Kaikki uudet visiirit toimivat olemassa olevan säädin/akkukotelon kanssa, joten jos sinulla ennestään on sellainen, niin ei ole tarvetta hankkia uutta. Tarvitset vain sen uuden visiirin, ja se toimii saumattomasti vanhan akkukotelon kanssa.

Visionin mallikohtainen sähkölämmitteinen visiiri löytyy myös Shoein Neotec-malliin.

Visionin mallikohtainen sähkölämmitteinen visiiri löytyy myös Shoein Neotec-malliin.

Sähkölämmitteinen visiiri lienee moottoripyöräkypärässä varmin tapa päästä eroon visiirin sisäpuolisesta höyrystä, joten Visin mahdollistaa kirkkaamman näkymän maailmaan.

Visinillä on tällä hetkellä olemassa seuraavat sähkövisiirimallit: Universal Sport ja Universal Enduro, Shoei Neotec, Arai Tour-X4, Arai Tour-X5 ja Shoei Hornet ADV. Tulossa ovat mm. Schuberth C5:n ja BMW System 7:n sopivat visiirit.

Litiumioniakkupaketti kestää kahdeksan tuntia käyttöä yhteen menoon ja siinä on valittavana "aina päällä" -toiminto pitämään visiirin kirkkaana. Lisäksi voi käyttää buustaus-vaihtoehtoa 40 sekunnin ajan kerrallaan, jos olosuhteet ovat visiiriä erityisesti höyrystävät.

Visinin visiiri ja kaapelit.

Visinin visiiri ja kaapelit.

Visinin inserttejä voi tilata ja niistä saa lisää tietoa täältä. Visinin kypäräinsertit ovat tarkoitetut myös mm. lumikelkkailussa käytettäviksi.

Visinin Arai X5:n tarkoitetun sähköllä lämpiävän visiiri-insertin ja kontrolleri-akkupaketin hinta on yhteensä 232 €