- Ihan ok kisa, kahdeksan pongoo viiteen erään on ihan hyvä suoritus. Toisessa erässä olisin ajanut voiton, mutta pyörä nappasi sisällä olleesta urasta vähän liikaa pitoja, enkä saanut sitä enää taittumaan kurviin. Rata oli haastava. Ennen kisaa kun käytiin potkimassa vaikutti pitävältä, mutta oli kuitenkin paikoitellen liukas ja välillä yllättävänkin pureva. Sitten sinne kertyi kisan aikana niitä uria. Testattiin vähän erilaista välitystä ja se toimi hyvin. Viivalta pääsi hyvin liikkeelle, pyörä oli kivasti pehmeämpi starteissa ja homma tuntui hyvältä, Otto Raak kommentoi tyytyväisenä.

Smålänningarnan lähtökohdat kilpailuun eivät olleet idyllisimmät, sillä he lähtivät päivän koitokseen vajaamiehisenä. Kahden suomalaisen voimin joukkue keräsi kilpailussa 21 pistettä ja sijoittui neljänneksi.

Raakin kilpailu alkoi vahvasti, kun avauserän onnistuneen lähdön jälkeen hän ajoi maaliin toisena. Toisessa erässä nuori joroislainen lähti jälleen viivalta terävästi ja loistavan ensimmäisen kurvin jälkeen Raak johti erää, kunnes toisen kierroksen kakkospäädyn sisääntulossa pyörä osui radan sisäosaan kehittyneeseen uraan ja nappasi siitä ylimääräistä pitoa. Ukko nurin ja erästä hylkäys.

Ajopuvusta pölyt pyyhittyään Otolla oli edessä kova kolmas erä, josta hän ajoi yhden pisteen. Neljännessä erässä Raak lähti viivalta jälleen kuin jänis makuulta ja paineli erän piikkipaikalle, ajaen sen tyylikkäästi maaliin ensimmäisenä. Viidennessä erässä Raak onnistui jälleen startissa, mutta tasaisesta ensimmäisestä kurvista hän tuli ulos kolmantena. Kova ajojahti tuotti tulosta, kun viimeisessä kurvissa Raak nousi toiseksi ja ajoi erästä kaksi pistettä.

- Kokonaisuutena jäi positiivinen fiilis. Kivasti huomaan starttien kehittyvän. Tarvitaan vaan kierroksia alle niin löytyy enemmän pelisilmääkin baanalle. Huomenna aamulautalla kotia varustehuoltoon ja ensi viikonloppuna jatketaan Örebrossa, päättää Raak.

Tulokset:

1. Vikingarna 36: Erik Persson 14, Sebastian Glimfjäll Johansson 5, Benny Johansson 7, Adrian Gheorghe 10

2. Rospiggarna/Masarna 32: Dante Johansson 10, Alfred Åberg 7, Jonny Eriksson 12, Kasperi Ahvenainen 3

3. Smederna/Indianerna 26: Eddie Bock 14, Erik Gheorghe 5, Willy Andersson 7

4. Smålänningarna 21: Niklas Säyriö 9, Otto Raak 8 (2,FX,1,3,2), Henric Fernström 4