Vierailija Griparna otti ohjat tukevasti käsiinsä heti ensimmäisessä erässä, eikä päästänyt niistä irti. 15 erän jälkeen otteluvoitto ja täydet sarjapisteet bonuspisteen kera Griparnalle 39-51.

Ottelussa joukkueen kapteenina toiminut Jesse ajoi kuudesta erästä yhden erävoiton ja 10+1 pistettä. Ottelun jälkeen varikolla puhalteli pettynyt mies.

- Harmittaa, kun kotiradalla hävitään. Kyllähän se Lindbäckin poissaolo vaikuttaa, sehän on selvä. Ejnermark ajoi tänään erittäin hyvin, Jessen päivä ei ollut tänään, kään. En ole tyytyväinen omaan suoritukseeni. Starteissa pyörä kampesi liikaa pystyyn. Ois pitäny ajaa enemmän pisteitä, mutta ei nyt lähtenyt. Vanha viisaus on, että tappio opettaa enemmän kuin voitto. Otetaan tästä opiksi ja palataan entistä kovempina, kommentoi Mustonen.

Allsvenskan on puolivälin krouvissa, niin on hyvä katsoa hieman tilannetta. Sarjataulukossa Valsarna on toisena ja on tällä hetkellä tukevasti kiinni playoff-paikassa. Valsarna on ajanut seitsemän ottelua, joten viisi ottelua on vielä jäljellä. Keskiarvotilastossa Jesse on sijalla 11. Eräpistekeskiarvo on 2.100.

- Playoffpaikasta pidetään kiinni, ei me sitä menetetä. Taistellaan kotiedusta loppuun asti. Omaa suoritusta kauden ekasta puoliskosta, niin kyllä se goali on pitää keskiarvo reilusti yli kahden. Se pitää olla yli kahden, toteaa Jesse jämäkästi.

- Muuten kun kulunutta kautta tähän mennessä mietin, niin koviakin ukkoja olen pystynyt voittamaan. Maaradan Challengessa piti itelle todistaa, että osaan edelleen ajaa pitkää ovaalia. Kisoja pitäisi vaan ajaa enemmän. On ihan eri terävyys, kun on ajanut edeltävänä päivänä tai vaikka pari päivää sitten, kuin että välissä on viikon tai pidempikin tauko, toteaa Jesse lopuksi.

Tulokset:

Valsarna 39:
Jesse Mustonen 10+1 (1,3,2,2’,2,0)
Glenn Moi 3
Nicklas Aagard 4
Kye Thomsen R/R
Jonathan Ejnermark 18
Willy Andersson 2
Dante Johansson 2

Griparna 51:
Jonas Knudsen 13
Noel Wahlquist 7
Kenneth Hansen 10
Jonny Eriksson 7
Tomas Jonansson 13
Oscar Holstensson 1