Arizonassa toimiva audiovalmistaja esitteli torstaina uuden Harley-Davidson Audio Powered by Rockford Fosgate 2024 Subwoofer System'in. Kyse on 300 watin tehoisesta subwoofer-järjestelmästä, joka on rakennettu tuottamaan todellista bassojytkettä ajon aikana.

Systeemi sopii vuoden 2023 ja uudempiin CVO-touring-Harrikoihin, joissa Skyline infotainment-järjestelmä. Ne onnekkaat, jotka omistavat tällaiset pyörät, voivat nyt lisätä kyytiin subbarin, joka on tehty heidän sivulaukkujensa mittojen mukaan.

Järjestelmä on rakennettu tuottamaan maksimaalinen bassojytke, ja on samalla äärimmäisen joustava: subwooferin voi nostamalla ottaa pois satulalaukusta, jolloin kuskilla on halutessaan käytettävissä joko äärimmäistä bassoääntä tai vaihtoehtoisesti matkatavaratilaa.

Subwooferit koko komeudessaan.

Subwooferit koko komeudessaan.

X-Max ja subbarin magneetit on suunniteltu kovempaa ja vahvempaa bassoresponssia varten.

Tuottaakseen luokkansa johtavaa tehoa Rockford ja Harley-Davidson ovat integroineet järjestelmään R-Tunen, ekvalisaattorin, joka tuottaa kovempaa ja vahvempaa ääntä, joka peittää tien äänet ja ajoviiman. Uniikki Motorcycle Dynamic EQ (M-DEQ) toimii vaihtaen mukautuvasti reaaliaikaisesti ekvalisointipisteitä varmistaakseen sen, että äänen laatu on huippuluokkaa ajo-olosuhteista riippumatta.

Lopulta Bass Management Enhancement (BME) adaptoituu jatkuvasti tien ja nopeuden aiheuttamaan meluun kaikilla äänenvoimakkuuksilla ja ajonopeuksilla.

Harley-Davidson tarjoaa monia optioita lisätä bassoa uusiin tai tuleviin Harley-Davidson Audio Powered by Rockford Fosgate prätkästereo-järjestelmiin. Pyöriin, joissa on nelikaiuttiminen audiojärjestelmä voi lisätä yhden tai kaksi 10-tuumaista subwooferia 600-wattisen vahvistimen lisäksi. Subbarit toistavat äänitaajuudet välillä 30-200 Hz.

Asiasta lisää Rockford Fosgaten sivuilta.

Subbari asennettuna sivulaukkuun.

Subbari asennettuna sivulaukkuun.