Valsarna oli tyly vierailija ja otti heti ensimmäisessä erässä kuskin paikan Jesse Mustosen erävoiton myötä. Toisessa erässään Jesse antoi kovan haasteen kotijoukkueen Philip Hellström-Bängsille, mutta vastikään U21 MM-kisoissa loistanut nuori tähti oli lopulta parempi.

Kolmannessa erässään Jesse ajoi tyylikkäästi pariajoa Lasse Fredriksenin kanssa ja erä 5-1 Valsarnalle. Puolivälissä ottelua vierailija oli kiskonut jo 20 pisteen kaulan.

Kotijoukkue ei antanut periksi, vaan alkoi kuroa vierailijan johtoa kiinni. Sitä avitti erässä 11. Jonathan Ejnermarkin kaatuminen ja erässä 12. Jesselle sattunut työtapaturma, kun mies ajoi lähtöritsasta läpi ja hylky oli edessä.

Viimeisessä erässä Jesse ajoi maaliin kolmantena varmistaen Antonio Lindbäckin kanssa ottelun päätöserästä pisteet 3-3.

Valsarna sai pidettyä johtonsa ja voitti ottelun 49-41. Joukkue sai myös bonuspisteen kahden ottelun yhteistuloksen myötä.

Jesselle Avestan illasta viiteen erään 8+2 pistettä.

- Henkilökohtaisesti oli vähän haastava kisa. Olen täällä ajanut aiemmin vain kaksi erää. Tämä on aika tekninen rata ja ajolinjat muuttuu kisan aikana. Välillä ajetaan sisällä, välillä ulkona. Mutta joukkue voitti ja se on tärkeintä, Jesse kommentoi kisan jälkeen.