Michele Colaninno sai runsaasti tukea valmistajilta ja kansallisilta järjestöiltä ensimmäisen kautensa menestyksekkäiden toimien perusteella. Hänellä on liiketalouden tutkinto ja hänet nimettiin Piaggio Groupin pääjohtajaksi 2023. Hän on myös Yhdysvalloissa toimivan Piaggio Fast Forward -robotiikkayrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Colannino on pääjohtaja Immsi Groupissa jonka hallinnassa Piaggio Group on. Lisäksi hänellä on investointeja useissa tärkeissä italialaisissa teollisuuslaitoksissa.

ACEM valitsi myös kolme varapuheenjohtajaa, jotka ovat: pääjohtaja Stefan Pierer, KTM Ag, BMW Motorradin pääjohtaja Markus Flasch sekä Honda Motor Europe Ltd:n brändijohtaja Vito Cicchetti.

Puheenjohtajisto ohjaa moottoripyöräteollisuuden ääntä Euroopan Parlamentin uuden edustajakauden startatessa sekä suhteessa uuteen Euroopan komissioon.

Kommentit

Colaninno kommentoi valintaansa seuraavasti:

”Markkinat ja yhteiskunta muuttuvat nopeasti, ja liikkuvuus kehittyy. Tämä on haaste teollisuudelle, mutta myös mahdollisuus, jota emme halua missata: kestävyys, liitettävyys, turvallisuus ja kilpailukyky ovat tärkeimpiä prioriteettejamme.

"Geopolitiikka tekee vuodesta 2024 ratkaisevan tärkeän poliittisen ja liiketoiminnan vakauden kannalta: vaalit Euroopassa, USA:ssa ja Intiassa merkitsevät reittiä seuraaville vuosikymmenille. Liikenteen ja liikkuvuuden on pysyttävä ytimessä vaurauden ja elämänlaadun edistäjinä. Skootterit ja moottoripyörät tarjoavat erilaisia ​​ratkaisuja yhteiskunnan uusiin tarpeisiin kaupunki- ja maaseudulla. Moottoripyöräalalla olemme valmiita keskustelemaan eurooppalaisten, kansallisten ja paikallisten instituutioiden kanssa asiakkaiden ja kansalaisten edun varmistamiseksi.

Antonio Perlot, ACEM:n pääsihteeri, totesi:

"ACEM:n uusi johto tuo positiivista jatkoa koko L-luokan ajoneuvosektorille ja tukee organisaatiomme tasaista kehitystä sekä inhimilliseltä että ammatillisesta puolelta toimialastrategiamme, ACEM Vision 2030 plussan, mukaisesti."

"Tämänhetkisen Euroopan poliittisen mandaatin siirtymävaiheen aikana haluamme hiljattain julkaistun Motorcycling Manifeston avulla vakuuttaa päättäjille, että olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä heidän kanssaan ja koko moottoripyöräalan kanssa tehokkaamman toiminnan edistämiseksi. Liikkuvuus- ja liikennesektori hyödyttää alaa ja laajempaa yhteiskuntaa”.

Aiheesta aiemmin:

KESKIVIIKKO 8.5.2024 10:03

Motoristit, kilpaprätkäilijät ja alan teollisuus julkaisivat yhteisen manifestin Euroopan kesäkuussa valittaville uusille päättäjille