Tapahtuma on avoin kaikille 2- ja 3-pyöräisille moottoripyörille, merkkiin ja malliin katsomatta. Tuttuun tapaan vuotuinen letkassa ajettava reitti on uusittu, tuoden näin vaihtelua ja pitäen tapahtuman "tuoreena" joka vuosi. Tämän vuotiselle reitille pituutta kertyy noin 250km, ja tauko/tankkauspaikat ovat noin 100km välein, jotta pienitankkisimmatkin pysyvät mukana.

Letkan perää pitää huoltoauto, EA-taitoisen kuljettajan kera, kaiken varalta.

"Tarkistathan silti pyöräsi, ja varsinkin renkaiden kunnon, ennen kun tulet paikalle. Jos letkassa ajaminen on uutta, kiinnitä erityisesti huomiota starttipaikalla annettuihin ohjeisiin," kehotetaan Suur-Liperin ajojen tiedotteessa.

Maalipaikalla on telttailumahdollisuus pe-su välillä, sekä 12 hengen telttasauna käytettävissä iltaisin.

Ajojen starttipaikkana toimii tänä vuonna Marjalan ABC, josta reitille startataan klo 10:00, varsinaisen ilmoittautumisen alkaessa paikan päällä klo 09:00. Ajot päättyvät tuttuun tapaan Loyal to None MC:n kerhotalolle, jossa ruokatarjoilu, telttasauna ja palkitsemiset ulkoilmassa.

Ruokailun osalta on tehty muutoksia, ja monta vuotta nälkäiset motoristit kylläisenä pitänyt naudanlihakeitto vaihtuu perinteisempään paikalliseen herkkuun, karjalanpaistiin.

Ennakkoilmottautumisesta, hinnoista, yms. tarkempaa tietoa tapahtuman nettisivuilla www.suurliperinajot.com sekä tapahtuman FB-ryhmässä "Suur-Lip

Tapahtuman starttia on saapunut odottamaan ensimmäinen vieras jo keskiviikkona Rovaniemeltä, kauimpaa tulleen palkinnon kiilto silmissään.Ja tänään torstaina kauimpaa tulleen palkinnon kaksi kertaa aiemmin voittanut Mike Saksasta, kävi maalipaikalla nostamassa panoksia ja ilmoittamassa osallistuvansa lauantain ajoihin jälleen kerran.