Heidän liikkeeseensä murtauduttiin 29. päivä lokakuuta ja sieltä vietiin 20 000 dollarin edestä moottoripyöriä ja muuta tavaraa. Murto tapahtui aamuyön varhaisina tunteina ja saaliiden joukossa oli mm. Yamaha YZ 25 offroad-pyörä, 2013 Kawasaki Ninja sekä harvinaisempi italialainen vuosimallin 2016 Beta kisapyörä.

– Olimme postanneet pyörästä kuvan Facebookiin, ja luulen, että varkaat näkivät sen siellä, Colby Wilson kertoi News Journalille. – He ottivat pyörät täältä ja ajoivat ne Woodbineen. 

Vihjeet sukulaisilta ja muilta ystäviltä yllyttivät häntä tekemään omia etsintöjään. Hän oli keskustelemassa erään yrittäjän kanssa Woodbinessa, kun yksi nyttemmin epäillyistä ajoi ohi Wilsonin omalla Betalla.

Kaksi asiaan sekaantuneista on jo pidätetty, poliisi etsii vielä tätä kirjoitettaessa kolmatta voroa. Poliisin kommentin mukaan hänen oli pitänyt tulla kuulusteltavaksi asiasta poliisiasemalle, mutta häntä ei ole toistaiseksi näkynyt. Poliisi tietää hänen olleen kahden muun mukana, koska hänetkin oli nähty ajamassa varastetulla pyörällä.