Valmennuspäällikkö Tomi Konttinen tekee tärkeää työtä valmennuksen suunnittelijana ja kehittäjänä Suomen Moottoriliitossa. Tomilla on pitkä kokemus valmentamisesta ja hän valmentaa myös Suomen maajoukkueita, tukee urheilijoitamme heidän urheilijan polullaan sekä kouluttaa uusia moottoriurheiluvalmentajia.

Nyt aloitettava videoiden sarja julkaistaan Moottoriliiton YouTube-kanavalla sekä klippejä löytyy myös Moottoriliiton somekanavista. Sarjan ensimmäiset pidemmät videot käsittelevät ajoharjoittelua ja varusteita. Löydät videot täältä.  

Tämän linkin takaa löydät Tomi Konttisen kertomassa videolla siitä, miten ajoharjoittelun kokonaisuutta voidaan kehittää ja mistä kaikesta syntyy hyvä ajoharjoittelukokonaisuus. Kuten kaikessa harjoittelussa ehjä kokonaisuus ja kokonaisvaltainen suunnitelmallinen harjoittelu tuottaa pitkässä juoksussa toivottuja tuloksia. Kannattaa käydä katsomassa ja samalla tutustua muuhunkin SML:n ja Konttisen tuottamaan sisältöön.

Pistä kanava seurantaan, niin saat hyviä vinkkejä omaan harjoitteluusi ja kehittymiseesi moottoriurheilijana.

Moottoriliiton somet @moottoriliitto. Löydät meidät YouTubesta, Facebookista, Instagramista ja TikTokista samalla tunnuksella @moottoriliitto