Vuonna 2025 Triumph Racing kilpailee FIM SuperEnduron ja EnduroGP:n maailmanmestaruuskilpailuissa sekä AMA EnduroCross -sarjassa muiden valittujen tapahtumien ohella koko kilpailukauden ajan. Paul Edmondson on nelinkertainen enduron maailmanmestari ja yksi tunnetuimmista hahmoista offroad-moottoripyöräilyssä. Lisäksi hän on jo saavuttanut valtavan menestyksen Fast Eddy Racing -tiimillään EnduroGP-mestaruussarjassa.

Edmondson johtaa Triumphin tehtaan kisaohjelmaa, merkin ollessa edustettuna endurokilpailujen korkeimmalla tasolla maailmanlaajuisesti. Viime vuosina hän on työskennellyt tiiviisti Triumphin kanssa useissa projekteissa, mukaan lukien TF 250-X -koneen kehittämisessä off-road-kisoja varten.

Lisäksi Emondson ajoi Triumph-moottoripyörillä roolissaan 007:n stunt-sijaisnäyttelijänä uusimmassa James Bond -elokuvassa "No Time To Die". Hänen laaja kokemuksensa sekä kilpailemisesta että tiimien vetämisestä varmistaa hänen sopimisensa brittimerkin viralliseen enduro-ohjelmaan.

Edmondson oli hallitseva enduro-kuljettaja 1990-luvulla. Hän voitti neljä maailmanmestaruutta ja edusti Iso-Britanniaa useita kertoja ikonisessa International Six Days Enduro -kisassa. Edmondson ansaitsi viimeisessää ISDE-osallistumisellaan vuonna 2012 ennätyksellisen 18. kultamitalin.

"Viraallisesti kuuluminen Triumph Racing Factoryn enduro Teamiin on toinen valtava virstanpylväs urallani, ja on vähättelyä sanoa, että olen innoissani ja motivoitunut! Tiimi ja minä voimme nyt aloittaa todella kovan työn saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset. Olen työskennellyt Triumphin kanssa jo useita vuosia hienoissa projekteissa, ja tiedän, että meillä on valoisa tulevaisuus endurossa, ja kolmen mestaruuden ajaminen on todella jännittävää," Triumph Racing Enduro -tiimin päällikkö Paul Edmondson totesi.

”Kuten MX2- ja SMX-ohjelmillemme, endurolle oli tärkeää, että työskentelemme tiimipäällikön kanssa, joka ymmärtää täysin, mitä yritämme saavuttaa ja mitä siihen tarvitaan. Olemme työskennelleet Paulin kanssa aiemmin lukuisissa projekteissa, mukaan lukien James Bond ja MX- ja Enduro OE -kehitystyö, joten emme voineet kuvitella ketään parempaa johtamaan uusinta tiimiämme. Paulilla on rikas historia urheilussa, tietoa siitä, mitä mestariksi tulemisessa vaaditaan, todistettu ennätys kuljettajien koulimisesta ja heidän laittamisestaan kisaamaan. Tämä yhdistettynä ymmärrykseen työskentelystä Triumphin kanssa tarkoittaa, että hän on ihanteellisessa asemassa johtamaan Triumph Racing Factory -tiimiämme SuperEnduro-, EnduroGP- ja EnduroCross-mestaruuskilpailuissa, Triumph Motorcyclesin maailmanlaajuisten kilpa-ohjelmien päällikkö Ian Kimber kertoi.