Vetlanda Cupin avauskisa tutuissa Valsarnan väreissä sujui eriomaisen hyvin. Mustonen ajoi viiteen erään pistettä vaille maksimit ja oli erittäin tyytyväinen kauden avaukseen.

- Tosi hyvä kauden avaus, yllättävänkin terävä oli ajovire. Pyörät toimi ja oli hyvä fiilis ajaa. Starteistakin lähti liikkeelle, Jesse kommentoi.

Toinen kilpailu Vetlanda Cupissa ei sitten sujunutkaan yhtä iloisissa tunnelmissa. Pyörä ei kulkenut ja pistepussi jäi laihaksi. Tekniset vaikeudet vesittivät kauden toisen koitoksen.

- Tämä kisa oli semmonen, että unohdetaan nopeasti. Ei kulkenut yhtään. Mietin siinä, että enhän minä nyt näin hidas voi olla ja yhdessä yössä taitoja menettää. Nekin kuskit, jotka edellisessä kisassa voitin, niin tulivat suunilleen kahta puolta ohi. Viimeisessä erässä sitten pyörä hyytyi ekakurvissa kokonaan, tuumaa Jesse kauden toisesta koitoksesta.

- Kisan jälkeen tutkittiin pyörää tarkemmin ja syy ongelmiin löytyi. No, jos niitä teknisiä ongelmia pitää tulla, niin parempi nyt kuin esim. MM-karsinnassa, Jesse jatkaa.

Hyvät treenipäivät Puolassa

Ruotsista Mustonen matkasi Gdanskiin Puolaan, jossa hän pääsi ajamaan pari harjoituspäivää. Mies oli varsin tyytyväinen Puolan ajopäiviin.

- Hyvät treenipäivät pääsin Gdanskissa ajamaan. Sain arvokasta kokemusta Puolan radoista ja Vetlandassa olleet tekniset ongelmat ovat takana. Pyörät kulki hyvin. Koko ajan meno parani kun sain kierroksia alle ja pääsi sinuiksi hieman haastavan radan kanssa. Jäi kai siitä ainakin Gdanskin porukoille nimi niille mieleen, kommentoi Mustonen.

Puolasta Mustonen matkasi takaisin Ruotsiin. Ohjelmassa on testiä ja harjoittelua kotiradalla Tallhultissa ennen Allsvenskan avausta. Valsarna avaa kautensa vierasottelulla Mariestadissa. Siitä kausi etenee tiiviinä ja kiireisenä pitkälle syksyyn asti.